Werken bij IDDS

Versterk ons team van 70 professionals

Bij IDDS kom je te werken in een hecht team, waarmee we elke dag aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten werken. Ga aan de slag bij een ingenieurs- en adviesbureau met een professionele en collegiale sfeer op een frisse werkplek in ons recent gerenoveerde bedrijfspand.

Ons recent gerenoveerde bedrijfspand aan de ’s Gravendijckseweg in Noordwijk.

Werk mee aan een veilige en prettige leefomgeving

IDDS kent negen kennisgebieden: milieu, archeologie en bouwhistorie, explosieven, ecologie, water, cultuurtechniek, asbest, bouw- & sloopmanagement en infra. Daarnaast hebben we vanuit onze overkoepelende afdeling ruimte & ontwikkeling ook (planologische) processpecialisten aan het werk.  De kracht van IDDS ligt in de combinatie van al deze kennisgebieden. Dat maakt wat wij noemen: integrale expertise bij ruimtelijke ontwikkeling. Vanuit onze integrale dienstverlening heb je als medewerker bij IDDS de unieke mogelijkheid om samen te werken aan de leefomgeving van vandaag én morgen.

Bij IDDS blijf je jezelf ontwikkelen

Lijkt dit je wat? Kom ons team versterken! Werk met een gericht opleidingsplan aan je eigen ambities terwijl je samenwerkt met anderen die hetzelfde doen en je uiteraard graag helpen door hun kennis en ervaring met je te delen. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@idds.nl. Vrijblijvend een kop koffie drinken kan natuurlijk ook altijd. We spreken je graag!

 

 

Maak kennis met IDDS!

Op onze projectpagina staan veel voorbeelden van uitdagende en typische ‘IDDS-projecten’. Neem gerust eens een kijkje. Daarnaast zie je op onze homepage voorbeelden van andere werkzaamheden, kennisbijdragen en actualiteiten rondom onze disciplines en professionals.