IDDS stimuleert de vitaliteit van haar medewerkers. Een betere conditie, mentaal fitter en meer weerbaarheid is niet alleen goed voor de gezondheid, maar leidt ook tot betere prestaties en duurzame inzetbaarheid. IDDS neemt deel aan wedstrijden van het ZZ hardloopcircuit die georganiseerd worden van november t/m april. Een goede reden om in de wintermaanden ook regelmatig in de buitenlucht te komen en fit te blijven!

Deelname IDDS hardloopcircuit door Noordwijk en regio

De groep hardlopers van IDDS heeft het regionale hardloopcircuit zondag 30 april afgesloten. Binnen IDDS zijn de deelnemers gestart op alle drie de afstanden (5 km, 10 km en 21,1 km). De wedstrijd zondag 30 april ging onder andere door de duinen van Noordwijk en langs de bollenvelden die in onze regio nog schitterend in bloei staan.

Goede en gezonde prestaties IDDS medewerkers

Alle hardlopers hebben tijdens het circuit een goede en gezonde prestatie geleverd. Martien de Ridder is in het eindklassement op de lange afstand 6e geworden en heeft in zijn eigen leeftijdsgroep een schitterende 2e plaats behaald. Wendy van Giesen heeft in het eindklassement op de korte afstand in haar groep een 13e plaats behaald. Marco Hulsbos heeft de 10 km afgelopen zondag in een keurige 55,54 minuten afgelegd.

We kijken alweer uit naar het volgende hardloopcircuit!

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.