Vacature sloopmanager

0

Ben jij die sloopmanager die zelfstandig projecten kan managen vanaf de eerste risicoanalyse tot en met bouwrijpe oplevering én gaat jouw hart sneller kloppen als de sloop circulair wordt uitgevoerd? Dan zoeken wij jou!

Net als jij gaan wij bij IDDS Bouw- en Sloopmanagement voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Hoe wij dit bereiken? We hebben alle disciplines die je bij sloop tegenkomt in eigen huis: denk aan ecologie, asbest, chroom-6, bodem, explosieven, archeologie en bouwhistorie. Omdat we alles onder één dak hebben, werk jij als generalist binnen de slooponderzoeksfase dan ook nauw samen met onze specialisten uit andere deelbedrijven. Dit levert verrassend praktische oplossingen op en zorgt voor minder tegenslagen in de uitvoeringsfase. Bovendien maakt deze samenwerking het werk voor jou dynamisch en compleet. Op deze manier is geen dag hetzelfde en leer je ontzettend veel.

De sloopmanager die wij zoeken

Wij zoeken een ervaren sloopmanager die zelfstandig een sloopproject kan inventariseren. Aan de hand van de onderzoeksresultaten en de doelstellingen van de opdrachtgever stel je een maatwerk sloopbestek op. Ook zoeken wij iemand die de aanbesteding kan verzorgen en tijdens de uitvoering als directievoerder ‘zijn mannetje’ staat. Je zorgt dat het project conform het bestek, binnen budget en tijd wordt gerealiseerd.

Sinds 2015 zijn wij volop bezig om de wereld een beetje beter te maken en houden ons dan ook volop bezig met duurzaam en circulair slopen. Als laatste, zoeken wij daarom iemand die deze duurzame doelen ook nastreeft en onze opdrachtgever hierover kan informeren, inspireren en enthousiasmeren.

Je gaat je bezighouden met allerlei soorten sloopprojecten: op de afbeelding zie je het CBS-gebouw dat wij circulair ontmanteld hebben t.b.v. de ontmanteling van Park 070.

Wat verwachten wij van jou:

  •  Vanwege de complexe projecten en de kwaliteit die wij nastreven verwachten wij van jouw dat je een echte specialist bent op het gebied van slopen en een generalist op het gebied van alles wat daarbij komt kijken.
  • Wij zoeken iemand met minimaal 3 jaar ervaring als sloopadviseur of werkvoorbereider sloop met HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en adviserend, onze klanten verwachten namelijk dat jij meedenkt in oplossingen;
  • Omdat je ook vaak op pad bent dien je te beschikken over een rijbewijs B;
  • Je bent ook veel bij ons op kantoor in Noordwijk, daarom vinden wij het wel zo leuk als je beschikt over de nodige humor en collegialiteit. Uiteraard zijn wij ook zo!;
  • Een bouwkundige achtergrond is een pre; 
  • Geen vereiste, maar we zouden het leuk vinden als je onze klanten breder kunt bedienen of die kant op wilt groeien. Wij houden ons namelijk bezig met het totale projectmanagement op het gebied van circulaire bouw, sloop, omgevingsmonitoring, asbest en chroom-6.

Wat bieden wij jou:

  • We bieden je goede opleidingsmogelijkheden. Omdat IDDS een kennisbedrijf is en we kwaliteit erg belangrijk vinden, brengen we je sowieso heel veel nieuwe kennis en vaardigheden bij;
  • We gaan samen werken aan jouw Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP);
  • Naast een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, is het belangrijkste wel de fijne sfeer die we je kunnen bieden. We hebben hier veel lol in ons werk, hebben leuke uitjes en omgang met elkaar en helpen elkaar waar we kunnen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend bij ons op de koffie. Een praatje met Bram Kroon, onze teamleider Bouw- en Sloopmanagement, kost hoogstens een uurtje en je kunt er een topbaan aan over houden!
Je bereikt teamleider Bram door te bellen naar 06-53579253 of te mailen naar bkroon@idds.nl

 

twitterlinkedin
Share.

Comments are closed.