Vacature Bouwmanager

Ben jij die Bouwmanager met écht verstand van kosten, ervaring in procesbegeleiding en – beheersing, alsmede affiniteit met projectontwikkeling? Dan zoeken wij jou!

Binnen IDDS beschikken wij over gedreven professionals die continu het maximale resultaat behalen voor onze klanten. Wij houden ons dagelijks bezig met complexe ontwikkelvraagstukken in de breedste zin van het woord. Dit doen wij door actief met elkaar samen te werken. Wij beschikken over maar liefst 9 kennis gebieden (Ruimte en Ontwikkeling, Bouw- en Sloopmanagement, Archeologie & Bouwhistorie, Civiele techniek, Milieu en Explosieven). Dit is absoluut uniek.

Voor de afdeling Bouw- en Sloopmanagement zoeken wij een echte teamplayer die verstand heeft van Bouw- en Ontwikkeling en zijn hand niet om draait om, soms ook complexe, projecten in woningbouw en utilitair te managen van initiatief tot en met oplevering en ingebruikname.

Wat wij bieden is een dynamische, kennisrijke, ervaren en ook vooral een gezellige werkomgeving waarbij ieder project zijn eigen uitdagingen kent, wat het werk erg afwisselend maakt. Een ander leuk voordeel van IDDS is dat je niet alleen samenwerkt met je directe collega’s, maar ook veel samenwerkt met collega’s uit de andere deelbedrijven van de IDDS Groep. Hierdoor leer je ontzettend veel.

Wat verwachten wij van jou

  • Dat je verstand hebt bouwen & ontwikkelen;
  • Vanwege de complexe projecten en de kwaliteit die wij nastreven verwachten wij van jou dat je een echte specialist bent die minimaal 3 jaar ervaring heeft en gestructureerd kan werken;
  • Je moet klantgericht, communicatief vaardig en adviserend zijn. Onze klanten verwachten namelijk dat jij meedenkt in hun vragen en mede onze oplossingen;
  • Omdat je projecten dient te bezoeken dien je te beschikken over een rijbewijs B;
  • Omdat je ook veel bij ons op kantoor in Noordwijk bent, vinden wij het wel zo leuk als je beschikt over de nodige humor en collegialiteit. Uiteraard zijn wij ook zo!
  • Geen vereiste, maar we zouden het leuk vinden als je onze klanten breder kunt bedienen of die kant op wilt groeien. Wij houden ons namelijk bezig met het totale projectmanagement op het gebied van circulaire bouw en sloop, en asbest.

Wat bieden wij jou

  • We bieden je goede opleidingsmogelijkheden. Omdat IDDS een kennisbedrijf is en we kwaliteit erg belangrijk vinden, brengen we je sowieso heel veel nieuwe kennis en vaardigheden bij;
  • We gaan samen werken aan jouw Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP);
  • Naast een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, is het belangrijkste wel de fijne sfeer die we je kunnen bieden. We hebben hier veel lol in ons werk, hebben leuke uitjes en omgang met elkaar en helpen elkaar waar we kunnen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend bij ons op de koffie. Een praatje kost hoogstens een uurtje en je kunt er een topbaan aan over houden!

Je kunt teamleider Bram bereiken door te bellen op 06-53579253 of te mailen naar bkroon@idds.nl