In de luwte van steden als Den Haag, Rijswijk en Delft liggen de gemoedelijke en karakteristieke dorpen van het Westland. Hier is het heerlijk wonen aan de rand van het groene polderlandschap. Tussen de Poeldijkseweg en het Groenepad in Wateringen bijvoorbeeld. Voor nog korte tijd is hier een kwekerij gevestigd, nu worden de voorbereidingen getroffen voor de bouw van een intieme en chique woonbuurt: Park Leeuwenhoeck.

Park Leeuwenhoeck in Wateringen

Omringd door water en groen komen er royale eengezinswoningen, riante twee-onder-een-kapwoningen en exclusieve vrijstaande villa’s. De rijk gedetailleerde architectuur is een moderne variant van de Haagse parkarchitectuur van eind 19e eeuw die prachtig in de groene en waterrijke setting past. In Park Leeuwenhoeck woont u in alle rust aan een singel, langs brede grasoevers of aan een fraai bomenrijk laantje, terwijl de voorzieningen van de omliggende dorpen en de grote stad zich vlakbij bevinden. Welkom thuis tussen water en groen! Download de folder Park Leeuwenhoeck.

Multidiciplinair project, onderzoek en advies door IDDS

IDDS werkt in opdracht van de ontwikkelaar al enige tijd mee in de voorbereiding van dit project. Binnen dit multidisciplinaire project komen diverse onderzoeksdisciplines naar voren. Deze onderwerpen krijgen de juiste aandacht om op tijd de noodzakelijke voorbereidingen te kunnen treffen en vergunningen voor de nieuwbouw te verkrijgen.

Expertises IDDS in de praktijk

De volgende werkzaamheden zijn door IDDS uitgevoerd:

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact met ons op.

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.