Teamleider IDDS Explosieven

0

IDDS bedient met 70 professionals in het gehele traject van onderzoek, advisering en realisatie bij ruimtelijke ontwikkelingen. Ons bedrijf kent maar liefst 9 kennisgebieden: Milieu, Archeologie en Bouwhistorie, Explosieven, Ecologie, Water, Cultuurtechniek, Asbest, Bouw- en Sloopmanagement en Infra.

De kracht van IDDS is het samenspel van specialistische kennis onder de grond, met civieltechnische, bouwkundige en planologische kennis bovengronds. Gezamenlijk werken we integraal toe naar een doelgerichte locatie- of gebiedsontwikkeling. 

Integrale Dienstverlening, Doelgerichte Samenwerking, dát is IDDS!

Ter versterking van onze afdeling Explosieven zoeken wij een teamleider voor ons gedreven team van explosieven deskundigen!

Naar wie zijn wij op zoek?

In de veelzijdige functie van Teamleider geef je leiding aan een jong, betrokken team van 10 professionals die pragmatisch zijn ingesteld en werken met passie voor hun vak. Bij de integrale projecten wordt nauw samengewerkt met collega’s van andere afdelingen. Jij zorgt dagelijks voor continuering van onze opdrachten. Hierbij maak je optimaal gebruik van de kennis en kunde van het team. Jij inspireert hen om het beste in zichzelf naar boven te halen en daarmee de hoogste kwaliteit te leveren. 

Het aansturen en stimuleren tot doorontwikkeling van jouw team is voor jou bekend terrein. En het vertalen van hun werk in tastbare resultaten voor onze opdrachtgevers maakt jou iedere dag weer enthousiast. Je hebt geen 9-5 mentaliteit en kiest er vanwege de dynamiek bewust voor te werken bij een commercieel bedrijf. Dat is de inspirerende werkomgeving waarin jij en jouw team zich prettig voelen!  

In operationele zin functioneer je tussen het management, interne kennisdisciplines en operationele werkvloer. Naast interne teamplayer ben je als accountmanager tevens de spil tussen opdrachtgevers, samenwerkingspartners en IDDS. 

Je denkt mee op strategisch niveau met het management. Stelt zelfstandig een doordacht beleidsplan op, ambitieus, maar haalbaar.  Jij zorgt dat de actiepunten uit het beleidsplan worden gerealiseerd en bent ook verantwoordelijk voor het actief volgen en anticiperen op vernieuwingen op gebied van beleid en onderzoekstechnieken.

Wat verwachten wij verder van jou?

 • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bij voorkeur aangevuld met managementopleiding;
 • Ervaring als leidinggevende en in het motiveren van (project)teams;
 • Benaderbaar, empathisch vermogen, verbindende schakel kunnen zijn tussen collega’s;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Organisatiesensitiviteit en omgevingsbewustzijn;
 • Ervaring met managementrapportages en administratie;
 • Enige kennis en ervaring met opsporingsonderzoek en WSCS-OCE is een pré, evenals een civieltechnische of bodemtechnische achtergrond;
 • Affiniteit met het adviseren van initiatiefnemers/opdrachtgevers; 
 • Je bent in staat om onze expertise en die van anderen als onderdeel van een totaaladvies te verwoorden;
 • Je bent resultaatgericht, commercieel/klantgericht, enthousiast en initiatiefrijk: een echte IDDS adviseur!

Wat kun jij van ons verwachten?

 • Wij zijn een in Noordwijk gevestigd, landelijk opererend multidisciplinair onderzoeks-, advies- en ingenieursbureau. Waarbij wij met name actief zijn bij (binnenstedelijke) ontwikkelingen in de Randstad;
 • Een unieke combinatie van specialisten en generalisten, met ondergrondse, bouwtechnische, civieltechnische en ruimtelijke procedurekennis;
 • Afwisselend werk: wij begeleiden uiteenlopende ruimtelijke ontwikkelingen;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. E.e.a. afhankelijk van aantoonbare relevante kennis, kunde en ervaring;
 • Een jaarcontract met zicht op en wens tot een langdurige werkrelatie.

Interesse of vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met cbrouwer@idds.nl en voeg je motivatiebrief en CV toe.

Voor meer informatie, zie idds.nl/explosieven/ of bel met 071 – 402 8586 en vraag naar Kees Brouwer. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.