Stage en afstuderen

Jong talent heeft de toekomst! Bij IDDS liggen er voor jou als ambitieuze student talloze mogelijkheden. We werken met 70 professionals elke dag aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten.

Interesse in één van onze kennisgebieden?

IDDS kent maar liefst negen kennisgebieden: milieu, archeologie en bouwhistorie, explosieven, ecologie, water, cultuurtechniek, asbest, bouw- & sloopmanagement en infra. Daarnaast hebben we vanuit onze overkoepelende afdeling ruimte & ontwikkeling ook (planologische) proces specialisten aan het werk. Heb je interesse in één of meer van onze kennisgebieden en/of ruimtelijke ontwikkeling? Dan dagen wij je uit om stage te komen lopen in een dynamische en professionele werkomgeving!

Organogram van bedrijfsstructuur

Kom stage lopen en wordt begeleid door een van onze ervaren professionals

Binnen onze afdelingen kun je kennis en ervaring op doen van de diverse aspecten van een ingenieurs- en adviesbureau. Van onderzoek en engineering tot en met uitvoeringsaspecten, projectleiding en/of procesbegeleiding. Je wordt gekoppeld aan één van onze professionals die je vanaf dag één ondersteunt, want intensieve begeleiding gedurende de stage staat bij ons voorop. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij je optimaal ontwikkelt en halen we samen het maximale uit je stageperiode. Wat ons betreft het begin van een mooie loopbaan bij ons bureau!

Weten wat er allemaal mogelijk is? Verken je kansen. Stuur een e-mail naar info@idds.nl en we gaan samen opzoek naar de mogelijkheden. Deze zijn er volop!

Afstuderen bij IDDS

Ook voor afstudeerstages liggen er bij IDDS volop mogelijkheden. Zo is Christiaan Langeveld, student aan De Haagse Hogeschool, recent afgestudeerd na zijn stage bij ons. Hij schreef een scriptie over circulair slopen en liep mee op onze afdeling bouw- en sloopmanagement. In het artikel: ‘Wat kost circulair slopen en wat levert het op?’ lees je alles over het resultaat van zijn afstudeerstage.