Om de vitaliteit en gezondheid van medewerkers te stimuleren, neemt IDDS regelmatig deel aan diverse hardloopwedstrijden. Zo hebben onze sportieve collega’s vorige maand meegedaan aan de Zorg en Zekerheidsloop in Voorschoten en staat de volgende loop alweer op de agenda: de 43e Leidsch Dagblad Singelloop!

Deelname Singelloop 2018

De Singelloop 2018 wordt dit jaar gehouden op vrijdag 20 april, een gezellige prestatieloop van bijna 7 km. De startnummers van IDDS deelnemers zijn aanwezig en het IDDS team heeft er zin in!

Leiden Waterstad

De Singelloop staat dit jaar in het teken van Water, omdat Leiden zich in 2018 manifesteert als Waterstad. IDDS sluit zich graag aan bij dit onderwerp omdat watermanagement en waterhuishouding binnen ontwerpplannen bij ontwikkeling en herontwikkeling steeds belangrijker worden.

Opbrengst naar goede doelen 

De opbrengst van de Singelloop gaat naar zeven goede doelen. Dit zijn onder andere Curium-LUMC, Stichting Natuurspeeltuin Voorschoten, IBG Cronestijn en Stichting Speel- en ontmoetingsplaat De Geest Warmond.

Ook meedoen?

Ook meedoen met deze gezellige hardloopwedstrijd? Opgeven is mogelijk tot 19 april bij de diverse voorverkoopadressen in Leiden, zolang er nog startnummers beschikbaar zijn. Kijk voor meer informatie op Leidschdagblad.nl.

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.