Sponsoring

IDDS sponsort jaarlijks wisselende goede doelen en initiatieven die ons netwerk of onze collega’s raken in de zakelijke- of privésfeer. Op deze pagina alles over de doelen en initiatieven waaraan IDDS momenteel bijdraagt. 

Lokaal betrokken

IDDS streeft ernaar om lokaal betrokken te zijn. Het steunen van de lokale sportverenigingen is een mooie manier om lokaal een maatschappelijke bijdrage te leveren. IDDS sponsort daarom verschillende sportverenigingen in de regio Duin- en Bollenstreek. Voetbalclubs VVSB uit Noordwijkerhout, V.V. Ter Leede uit Sassenheim en V.V. Noordwijk uit Noordwijk worden momenteel door IDDS gesponsord, net als basketbalvereniging Grasshoppers uit Katwijk. 

Naast sponsoring van sportverenigingen, kijken we als IDDS ook naar andere lokale initiatieven en doelen. Zo sponsorden we in 2019 de jaarlijkse huttenbouw in Noordwijk, die toevallig plaatsvindt op terrein vlak naast ons bedrijfspand aan de ’s Gravendijckseweg. Ook sponsoren we het Museum of Comic Art, hét stripmuseum van Nederland dat in Noordwijk aan Zee gevestigd is. 

Goede doelen

Ook op landelijk niveau proberen we als IDDS bij te dragen aan een betere wereld. Dit doen we voornamelijk door financiële steun te geven aan goede doelen. Zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi waarvan de opbrengsten naar een goed doel gaan. Afgelopen jaren gingen de opbrengsten van dit toernooi naar Dorcas Hulp & Ontwikkeling, een organisatie die wereldwijd in actie komt voor de allerarmsten. 

Meer weten?

Wij delen regelmatig nieuws over goede doelen en initiatieven die we steunen. U leest er alles over in onderstaande artikelen.