Ruimte en Ontwikkeling

Van initiatief tot realisatie

Tijdens het proces van locatie- en projectontwikkeling wordt veel van u gevraagd. In dat proces is onze afdeling Ruimte en Ontwikkeling de partner die voor u het gehele traject coördineert en bewaakt. Het echte ontzorgen!

De projecten die wij begeleiden, kenmerken zich door een vraagstelling op procesniveau, waarin meerdere disciplines efficiënt en effectief in elkaar moeten grijpen. Voor ieder project werken we met een gedreven projectteam met onze eigen specialisten, adviseurs en ingenieurs. Korte lijnen waarlangs op ieder moment de juiste persoon in actie komt. Uw vaste adviseur stuurt het projectteam aan en behoudt het overzicht.

Op onze afdeling werken procesmanagers die van een ruimtelijke ontwikkeling een verhaal met een kop en een staart maken, inclusief kritieke succes- en faalfactoren.
Wij onderscheiden ons door het integreren van de verschillende kennisgebieden in een strategisch advies. Advisering waarmee u met uw project de volgende stap kan zetten. Integraal en doelgericht, van initiatief tot en met realisatie.

Praatplaat

Ruimtelijke ordening en de omgevingsvergunning

Onze kennisgebieden in de boven- en ondergrond maken we compleet met het vakgebied van de ruimtelijke ordening. We kennen het omgevingsrecht en de milieuregelgeving van binnen en van buiten. We hebben ruime ervaring met het begeleiden van uiteenlopende vergunningstrajecten. Past uw initiatief niet binnen het bestemmingsplan? Dan verzorgen wij de ruimtelijke onderbouwing inclusief benodigde onderzoeken voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning. Of u nu een gerichte ontwikkeling voor ogen heeft, of juist geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van een locatie (“wat kan ik met mijn perceel?”), onze procesmanagers halen graag het maximale uit uw project.

Van klein tot groot, van relatief eenvoudig tot complex, van tijdelijk en kortdurend tot meerjarig.
Onze doelstellingen zijn altijd en overal gelijk: het waarmaken van een goed idee!

Multidisciplinair onderzoek en advies door IDDS

Neem een kijkje bij enkele van onze projecten:
Ontwikkeling Waterfront Harderwijk;
Multidisciplinair (sloop)advies Hoorneslaan Katwijk.

Meer weten over onze dienstverlening in het proces van locatie- en projectontwikkeling? Neem contact op met onze collega’s Anja van de Meer 06-3375 7048 en Jan Breukelman 06-4570 1745. Wij helpen u graag verder.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht

Uw telefoonnummer (niet verplicht, maar wel handig om snel contact te maken)

Uw bericht