IDDS Ruimte & Ontwikkeling: advies van ruimtelijke onderbouwing tot omgevingsvergunning, van landschappelijk tot ruimtelijk inpassingsplan, van milieuvergunning tot bestemmingsplanprocedure.

Heeft u ruimtelijk advies nodig bij het bouwen, verbouwen of bij een herontwikkeling? IDDS Ruimte & Ontwikkeling coördineert en bewaakt uw ontwikkeling van initiatief tot realisatie. Wij ondersteunen u in het aanvragen van een omgevingsvergunning, het opstellen van een goede ruimtelijke onderbouwing of motivatie en toetsen de haalbaarheid van uw planvoornemen op de volgende aspecten:

Onze adviseurs en specialisten zijn thuis in zowel het landelijke beleid als in het lokale beleid. Denk aan de lokale regelgeving specifiek voor de Duin- en Bollenstreek in het kader van de GOM (Greenport Ontwikkelingsmaatschappij). Omdat het hier onze achtertuin betreft, kennen wij ook de behandelende ambtenaren binnen de gemeenten goed. Dat maakt het coördineren van een ruimtelijke ontwikkeling hier een stuk gemakkelijker en leuker!

Projectreferenties

Concrete voorbeelden van onze integrale dienstverlening bij ruimtelijke ontwikkelingen zien?
Klik dan op onderstaande projectreferenties voor meer informatie.

Met de woningbouwopgave en de wens primair binnen bestaand stedelijk gebied te ontwikkelen, wint de…

Contact

Meer weten over ons integrale advies bij ruimtelijke ontwikkeling? Bel naar +31 (0)71 – 402 85 86 of vul onderstaand contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

    Naam (verplicht)

    E-mail waarop wij u kunnen bereiken (verplicht)

    Telefoonnummer (niet verplicht, maar wel handig om snel contact te maken)

    Uw bericht