De provincie Zuid-Holland organiseert een kijkmiddag bij een archeologische opgraving op woensdagmiddag 22 februari 2017 in het projectgebied van de RijnlandRoute. Tijdens de kijkmiddag vertellen archeologen van IDDS Archeologie uit Noordwijk over de opgraving en is een aantal vondsten te zien.

Kijkmiddag
De provincie Zuid-Holland vindt het belangrijk dat erfgoed, in dit geval archeologische vondsten, behouden blijft en dat een breder publiek ermee kennis kan maken. Daarom organiseert de provincie op woensdag 22 februari een kijkmiddag. Tijdens de kijkmiddag vertellen archeologen van de firma IDDS Archeologie over de opgraving en laten zij de vondsten zien.
Om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur start een korte rondleiding over het werk. De kijkmiddag vindt plaats in Wassenaar, vlakbij het terrein van het voormalig café de Drie Wilgen aan de Rijksstraatweg 163. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt geadviseerd om met de fiets te komen.

Bron Provincie Zuid-Holland, zie voor het volledig nieuwsbericht: https://www.zuid-holland.nl/actueel/nieuws/@16177/kijken-archeologie/

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.