Project “Hof van Leede”
Hof van Leede in Warmond betreft de realisatie van zestien zeer luxe appartementen verdeeld over vier woongebouwen op het terrein van jachthaven Fort Marina aan de Burgemeester Ketelaarstraat. De appartementen hebben uitzicht op het prachtige waterlandschap van de Kagerplassen. De appartementen zijn gelegen aan de Leede.


De zestien appartementen zijn verdeeld over vier woongebouwen, met in elk woongebouw vier appartementen, twee op de begane grond en twee appartementen op de eerste verdieping. De appartementen op de begane grond beschikken over een ligplaats direct aan eigen terras. De appartementen op de verdieping hebben een gereserveerde plaats in de jachthaven nabij hun appartement.


Voor de gehele jachthaven is een nieuw ontwerp gemaakt met een havenkantoor, parkeergelegenheid en ligplaatsen. Ieder appartement beschikt over een eigen ruime inpandige garage met ruimte voor twee auto’s. (tekst en impressies bron: www.hofvanleede.nl)

Assistentie IDDS
Onze opdrachtgever Kepton Warmond (www.bosscherconcepten.nl/kepton-warmond-b-v), die dit project ontwikkelt en realiseert, heeft IDDS in de zomer van 2015 gevraagd te assisteren bij diverse werkzaamheden in de voorbereiding en begeleiding van de uitvoering.

In de voorbereidende fase zijn onder andere ecologisch onderzoek en aanvullende (water)bodemonderzoeken uitgevoerd en is meegedacht over de wijze waarop de bodem zo efficiënt mogelijk geschikt kan worden gemaakt voor de nieuwbouw. Civieltechnische dienstverlening van uitzetwerk, coördinatie en milieukundige en veiligheidstechnische begeleiding tijdens de uitvoering van de grondwerkzaamheden zijn allen onderdelen waar wij op ingezet worden in het project.

Bij de (her)ontwikkeling van het jachthaventerrein speelt ook de lokale archeologie een rol. Kepton Warmond gaat daar op zorgvuldige wijze mee om en in overleg de archeologisch specialisten van IDDS en de gemeente wordt op effectieve wijze archeologisch verantwoord gebouwd aan dit mooie project.

Inmiddels is de 1e bouwfase vergevorderd en wordt in januari 2017 gestart met de 2e fase. De eisen en wensen van onze opdrachtgever kunnen wij op realistische wijze invullen. We combineren daartoe de multidisciplinair advies om te kunnen optimaliseren binnen de fasering van de bouw.

In de loop van 2017 zullen ook de 3e en 4e bouwfase van dit prachtige project in Warmond worden gestart en komt het luxe woongenot aan de Kagerplassen snel in beeld!

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.