Op verzoek van De Haagse Hogeschool heeft IDDS samen met BPD Gebiedsontwikkeling een presentatie gegeven over circulaire gebiedsontwikkeling. De locatie was het bouwterrein van Park070 in Voorburg, ook wel bekend als de oorspronkelijke plek van het CBS-gebouw. De duurzame sloop van dit gebouw was dan ook één van de onderwerpen in de presentatie. Het was wat fris, maar dat maakte de middag zeker niet minder interessant voor de studenten.

In samenwerking met BPD Ontwikkeling

De presentatie werd in samenwerking met BPD Ontwikkeling gegeven aan 60 enthousiaste studenten. Theo van der Plas, vertegenwoordiger van BPD, nam het woord over binnenstedelijke gebiedsontwikkeling. En gaf onder andere een toelichting over de herinrichting van de locatie; het CBS-terrein. Bram Kroon trok het onderwerp breder door de laatste ontwikkelingen op het gebied van circulair bouwen en slopen te delen met de nieuwe generatie.

 

Presentatie circulaire gebiedsontwikkeling

Circulair bouwen & slopen onder de aandacht brengen bij de nieuwe generatie

IDDS draagt bij aan een duurzame realisatie van Park070, wat een gezamenlijke ontwikkeling is van Schouten Bouw & Ontwikkeling en BPD Ontwikkeling B.V. De nieuwe generatie krijgt in de toekomst nog veel meer te maken met circulaire gebiedsontwikkeling, daarom delen wij graag onze kennis en ervaring met studenten.

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.