Door Anja van de Meer

Een herkenbaar gesprek toch? Op een netwerkborrel of op een verjaardag. In mijn geval probeer ik kort en krachtig uit te leggen hoe we volledig in de breedte en diepte onze klanten helpen hun plannen te realiseren. Vanaf de aankoop van de grond tot oplevering van het eindproduct.

IDDS begeleidt van initiatief tot realisatie

Ook aan klanten willen we graag helder vertellen dat we hen vanaf het eerste idee kunnen ondersteunen. Vanaf dat punt zijn we in staat te overzien waar de risico’s liggen én waar de kansen. Een integraal advies voor een doelgerichte aanpak. Onderweg pakken we zelf, met onze specialistische deelbedrijven, de noodzakelijke onderzoeken op. Doelgericht, want we adviseren niet vanuit wat we allemaal kunnen, maar vanuit wat – voor de realisatie van het plan – daadwerkelijk nodig is.

Ons werk gevisualiseerd

We kunnen er eindeloos over vertellen. Maar eigenlijk willen we het gewoon laten zien. IDDS Ruimte & Ontwikkeling heeft samen met JAM Visual Thinking ons werk in één beeld gevangen. Misschien neem ik hem wel mee naar de volgende verjaardag ?

Praatplaat

De praatplaat: het werk van IDDS in een tekening weergegeven

Heeft u vragen?

Heeft u iets interessants gezien in de tekening? Of heeft u een vraag of het idee dat wij u kunnen helpen? Neem contact op met Jan Breukelman via 071-402 85 86 of via e-mail:  jbreukelman@idds.nl 

 

 

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.