Welkom bij het IDDS-blog over de omgevingswet. Hier voorzien wij u maandelijks van de laatste informatie en nieuwste ontwikkelingen aangaande de omgevingswet. We houden u door middel van updates op de hoogte over de invoeringsdatum van de wet, maar bespreken ook de gevolgen en wat de wet voor u als initiatiefnemer gaat betekenen.  

UPDATE – 06-04-2020

Invoering Omgevingswet uitgesteld

De invoering van de Omgevingswet loopt weer vertraging op. Eerdere pogingen om de wet in te voeren in 2018 en 2019 strandden ook al. Minister Van Veldhoven (Milieu & Wonen) meldt op woensdag 1 april in haar brief aan de Tweede Kamer dat de verwachting is dat de coronamaatregelen ook effect zal hebben op de voortgang van implementatie van de Omgevingswet. Dit is logisch, gezien de grote opgave. In de komende drie maanden schrijft Minister Van Veldhoven elke maand een brief met de voortgang van de implementatie van de Omgevingswet.

Door hier te klikken leest u de meest recente versie van deze brief.

Wij zullen u de komende maanden op de hoogte houden over de ontwikkelingen rond de Omgevingswet. Niet alleen gaan we u informeren over de nieuwe ingangsdatum. Ook gaan we maandelijks een post wijden aan wat de intreding van de Omgevingswet voor u als initiatiefnemer gaat betekenen. Houdt onze website in de gaten!

Wil u meer informatie of heeft u hulp nodig met betrekking tot de omgevingswet?  U kunt vrijblijvend contact opnemen door te mailen naar info@idds.nl of door te bellen naar +31 (0)71 402 85 86. Onze experts van Ruimte & Ontwikkeling helpen u graag!

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.