Binnen IDDS is expertise, kennis en werkervaring belangrijk om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn bij uw project. IDDS Archeologie is gecertificeerd voor ISO 9001, VCA**, CO2 prestatieladder trede 3. De nieuwe certificering voor de archeologische werkzaamheden conform de BRL 4000 is dan ook een logische keuze en dit proces is door IDDS zo snel mogelijk in werking gezet.

Certificering IDDS Archeologie conform de BRL 4000

Per 1 juni 2017 heeft IDDS Archeologie zich bij de KIWA gecertificeerd voor de BRL 4000. Naast de twee verplichte protocollen voor het uitvoeren van proefsleuven en opgravingen, heeft IDDS Archeologie ook de certificering behaald voor de voorbereidingen van werkzaamheden. Tenslotte staat de zorgvuldigheid en kwaliteit uitgevoerd door gespecialiseerde mensen met ruime werkervaring en goede opleiding ook in de voorbereiding van uw project hoog in het vaandel.

Hiermee is IDDS Archeologie gecertificeerd voor het volgende:

  • BRL 4000 Archeologie
    • Protocol 4001 Programma van Eisen
    • Protocol 4002 Bureauonderzoek
    • Protocol 4003 Inventariserend veldonderzoek
    • Protocol 4004 Opgraven

Actorregister Archeologie

Het uitvoeren van een goed onderzoek is uiteraard geheel afhankelijk van goede wetenschappelijk archeologische onderzoekers. Al onze archeologische collega’s zijn opgeleid en ervaren in het vakgebied waarin zij hun werkzaamheden uitvoeren. Onze medewerkers zijn opgenomen in het archeologische Actorregister dat vanaf 1 juli 2017 verplicht is.

 

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.