Tijdens het proces van locatie- en projectontwikkeling wordt veel van u gevraagd. In dat proces is onze afdeling Ruimte en Ontwikkeling de partner die voor u het gehele traject coördineert en bewaakt. Het echte ontzorgen!

Van initiatief tot realisatie

De projecten die wij begeleiden, kenmerken zich door een vraagstelling op procesniveau, waarin meerdere disciplines efficiënt en effectief in elkaar moeten grijpen. Voor ieder project werken we met een gedreven projectteam met onze eigen specialisten, adviseurs en ingenieurs. Korte lijnen waarlangs op ieder moment de juiste persoon in actie komt. Uw vaste adviseur stuurt het projectteam aan en behoudt het overzicht.

Ruimtelijke ordening en de omgevingsvergunning

Onze kennisgebieden in de boven- en ondergrond maken we compleet met het vakgebied van de ruimtelijke ordening. We kennen het omgevingsrecht en de milieuregelgeving van binnen en van buiten. We hebben ruime ervaring met het begeleiden van uiteenlopende vergunningstrajecten. Past uw initiatief niet binnen het bestemmingsplan? Dan verzorgen wij de ruimtelijke onderbouwing inclusief benodigde onderzoeken voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning. Of u nu een gerichte ontwikkeling voor ogen heeft, of juist geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van een locatie (“wat kan ik met mijn perceel?”), onze procesmanagers halen graag het maximale uit uw project.

Van klein tot groot, van relatief eenvoudig tot complex, van tijdelijk en kortdurend tot meerjarig.
Onze doelstellingen zijn altijd en overal gelijk: het waarmaken van een goed idee!

Maak kennis met Jan Breukelman!

Benieuwd naar onze R&O toppers? Maak kennis met Jan Breukelman, teamleider en planoloog bij IDDS Ruimte & Ontwikkeling.

Meer weten over locatie- en projectontwikkeling?

Meer weten over onze dienstverlening in het proces van locatie- en projectontwikkeling? Neem contact op met onze collega Jan Breukelman 06-4570 1745. Hij helpt u graag verder.

 

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.