De tijd staat niet stil! Daarom zijn wij bij IDDS al volop bezig met het implementeren van nieuwe technologische processen en het ontwikkelen van digitale producten om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Integraal en doelgericht advies, daar streven wij naar.  

Waar zijn wij naar op zoek?

In deze context zijn wij op zoek naar een allround (junior) GIS medewerker. In deze rol geef je ondersteuning bij alle werkzaamheden in projecten gerelateerd aan een of meerdere van onze kennisgebieden. Denk hierbij aan de interne procesoptimalisatie, beheer van kaartmateriaal in een online omgeving,  de aanmaak van digitale formulieren op basis van een SQL database, inventariseren van de digitale behoeftes van onze afdelingen en het opzetten van communicatie/datastromen tussen verschillende software pakketten. Ook zal je een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van digitale producten en services voor onze opdrachtgevers. Hier sta je natuurlijk niet alleen voor; binnen het bedrijf zal je veel kunnen sparren met zowel specialisten en generalisten met ondergrondse, bouwtechnische, civieltechnische en ruimtelijke procedurekennis. 

Als kandidaat ben jij op zoek naar een functie waar je te maken krijgt met gevarieerde en complexe vraagstukken. Je hoeft geen ‘die-hard’ programmeur te zijn, maar een algemene computertechnische kennis is wel een vereiste. Daarbij zijn een open houding, een sterk adaptief vermogen en een grote mate van zelfstandigheid ook zeer belangrijk. 

Je kiest er vanwege de dynamiek bewust voor te werken bij een commercieel bedrijf en niet bij een overheid. Dat is een werkomgeving waarin je je prettig voelt!

Wat verwachten wij van jou?

  • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in richting GIMA of aanverwante opleidingen; 
  • Ervaring met GIS software (ArcGIS Pro, ArcGIS Online en QGIS) is vereist; 
  • Kennis van SQL databases, Python en Javascript is een duidelijke pré; 
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je kunt goed werken in teamverband en bekleedt daarin een proactieve rol vanuit jouw expertise;
  • Je bent resultaatgericht, klantgericht, enthousiast en initiatiefrijk: een echte IDDS adviseur!

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Wij zijn een landelijk opererend multidisciplinair onderzoeks-, advies- en ingenieursbureau met een zwaartepunt in ‘onze achtertuin’ de Duin- en Bollenstreek en opererend vanuit Noordwijk;
  • Een unieke combinatie van specialisten en generalisten, met ondergrondse, bouwtechnische, civieltechnische en ruimtelijke procedurekennis;
  • Afwisselend werk: wij begeleiden uiteenlopende ruimtelijke ontwikkelingen;
  • Een jaarcontract met zicht op en wens tot een langdurige werkrelatie.

Interesse of vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met jbreukelman@idds.nl en voeg je motivatiebrief en CV toe.

Voor meer informatie bel met 071 – 402 8586 en vraag naar Jan Breukelman. 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.