Een goede bijdrage aan het milieu leveren vinden wij bij IDDS belangrijk. Wij gebruiken de CO2 prestatieladder om onze CO2-uitstoot te verminderen.

CO2 prestatieladder als hulpmiddel bij duurzaamheid

IDDS heeft voor de periode tussen 2014 en 2020 ambitieuze doelstellingen opgesteld om de footprint op het gebied van gas, brandstof en elektriciteitsgebruik aanzienlijk te verminderen. Deze doelstellingen bestaan uit het reduceren van CO2-emissie op het gebied van gas, brandstof en elektriciteitsgebruik;

  • Vanuit ons basisjaar 2014 is geïdentificeerd dat het gebruik van elektra binnen onze organisatie het belangrijkste aandeel heeft in onze CO2-footprint. Om de CO2-emissie te verlagen is IDDS overgestapt ‘echte’ groene stroom afkomstig van 100% Nederlandse windmolens.
  • Voor de periode van 2014 – 2020 heeft IDDS binnen scope 2 van de CO2-prestatieladder de ambitie om de CO2-emissie met 70% te verminderen. Deze doelstelling is binnen onze organisatie bereikt.
  • Om de uitstoot binnen onze organisatie in scope 1 te verlagen, is in 2019 de eerste elektrische auto binnen ons wagenpark in gebruik genomen. Op het parkeerterrein van onze organisatie is een elektrische laadpaal aanwezig. Hiervan kunt u bij ons op kantoor gebruik maken tijdens een overleg met een van onze experts over uw project.

Op naar betere resultaten op het gebied van duurzaamheid

Het verbeteren van het milieu doen we samen. Naast het verhogen van onze bijdrage aan een beter klimaat, en het organiseren van interne workshops om de kwaliteit van werk te verbeteren, denken wij als adviseurs ook graag met u mee. Bent u bijvoorbeeld benieuwd wat u kunt doen om de CO-footprint van uw project te verlagen? Neem eens contact met ons op, dan plannen wij een oriënterend gesprek voor u in.  

Natuurlijk houden wij u op de hoogte van onze behaalde resultaten en footprint. Regelmatig zullen wij updates delen door een nieuwsitem te plaatsen op onze website en op social media. Ontvangt u liever alle actuele informatie van IDDS in uw mailbox? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief door het invulveld rechts op deze pagina in te vullen.

 

 

 

 

 

 

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.