Foto v.l.n.r.: Jaap Jonker, Kees Brouwer en Kees Ouwehand onder het reclamebord (fotograaf: Paul Schaddé van Dooren)

IDDS is sinds kort trotse sponsor van Solar-systemen Grasshoppers. De basketbalvereniging uit Katwijk speelt op het hoogste niveau in de sport. Via Kees Ouwehand en Jaap Jonker werd IDDS bekend met deze sportvereniging met ambitie. Ons strakke reclamebord is vanaf nu te bewonderen in sporthal Cleijn Duin, de thuisbasis van de Grasshoppers. Met een plek naast het scorebord wensen wij de Grasshoppers hoge scores toe!

Een sponsorbedrag in ruil voor een reclamebord als eyecatcher

Na een prettig gesprek werd een mooi sponsorbedrag overeengekomen. De tegenprestatie vanuit Grasshoppers was het plaatsen van een opvallend reclamebord.  “Vlak bij het grote scorebord”, was natuurlijk onze wens! Met het oog op de vele scores die wij de Grasshoppers graag toewensen. In de vergadering van de sponsorcommissie kwam Dirk Roosendaal met het idee om een reclamebord aan te bieden dat ‘er nog niet was’.

Reclamebord IDDS Grasshoppers Katwijk

Het uit drie delen bestaande reclamebord wordt vakkundig opgehangen door de vrijwilligers van Solar-systemen Grasshoppers.

In relatie tot het sponsorbedrag kwam er een langwerpig bord als mooie eyecatcher, wat ook paste bij onze huisstijl. Cobie en Rob van der Boon (All2Graphic) verzorgden het ontwerp en de levering. De montageploeg, bestaande uit Anton Nijgh, Floris de Jong en Hubert Nijgh (met hoogwerker van HWS), zorgden voor de perfecte ophanging. En inderdaad vlakbij het scorebord… top gedaan!

IDDS uit Noordwijk betrokken bij sport in de regio

IDDS is een vanuit Noordwijk landelijk opererend multidisciplinair ingenieurs- en adviesbureau. Daarom leveren wij graag een bijdrage aan deze Katwijkse basketbalvereniging met ambitie. Mocht u ons bord zien en zich afvragen ‘Wat doet IDDS nou precies?’ Hieronder een korte omschrijving namens Kees Brouwer:

“Samen met u gaan wij op zoek naar integrale en waardevolle oplossingen bij ruimtelijke ontwikkeling van locaties, zowel boven- als ondergronds. Onze projectmanagers kijken altijd voorbij de vraag. Dat doen ze in nauwe samenwerking met onze eigen specialisten, adviseurs en ingenieurs.

Door onze verscheidenheid aan expertises: proces- en vergunningsmanagement, civiele techniek, asbest, bouw- en sloopmanagement, milieu, ecologie, archeologie en bouwhistorie en niet gesprongen explosieven zijn wij in staat om binnen het gehele ontwikkelingstraject te onderzoeken, adviseren, begeleiden en controleren. Kortom: integrale expertise bij ruimtelijke ontwikkeling!

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.