Bij IDDS houden we ons meer en meer bezig met duurzaamheid en circulariteit. Beide spelen een belangrijke rol binnen de visie van ons bedrijf. Een duurzame leefomgeving bereiken we volgens IDDS samen. In het kader hiervan hebben we ons als vriend aangesloten bij Circulair West

Circulair West

De stichting Circulair West wil een betere wereld bereiken door bedrijven verder te brengen. Circulair West werkt met ondernemers intensief aan een toekomstbestendige economie die efficiënt omgaat met haar grondstoffen, concurrerend is en duurzaam produceert binnen de natuurlijke grenzen van de aarde. Samenwerking tussen bedrijven, overheid en kennisinstellingen speelt hierbij volgens de stichting een cruciale rol. Ook circulariteit en de Sustainable Development Goals (SDGs) zijn binnen de missie van Circulair West twee belangrijke thema’s. 

We zijn bij IDDS achter de schermen hard bezig met het implementeren van de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDGs) binnen onze bedrijfsvoering. Hou de website en sociale kanalen in de gaten want hierover volgt snel meer!

Omdat de missie van Circulair West nauw aansluit bij de visie en missie van IDDS zijn we erg blij dat we ons hierbij hebben kunnen aansluiten. We kunnen hiermee niet alleen zelf meer stappen zetten in de richting van een duurzame- en circulaire leefomgeving, maar ook andere partijen helpen om hun ambities met betrekking tot duurzaamheid en circulariteit waar te maken. 

 

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.