Om u nog sneller en beter van dienst te kunnen zijn breidt IDDS Explosieven zich uit met de VXVT Multi sonde trailer (zie afbeeldingen 1 & 2). We gebruiken hiermee het nieuwste update model in Europa. 

VXVT Multi sonde trailer

Afbeelding 1: de VXVT Multi sonde trailer bevestigd achter een quad.

De VXVT is een Multi sonde trailer. Het is ideaal voor efficiënte gegevensverwerving over zeer grote gebieden. De verstelbare trekstanglengte en standaard trekhaak koppeling bieden flexibiliteit in de keuze van het trekkende voertuig.  De trailer beschikt over een zeer robuust ontwerp gemaakt met hoogwaardige materialen, zoals aluminium secties en glasvezel versterkt plastic. Deze robuustheid en het geïntegreerde ophangingssysteem maken gebruik mogelijk op een breed scala aan grondomstandigheden. Montage tot 8 digitale sondes VSM maakt het ideaal voor het inmeten van grootschalige infrastructuurprojecten. De afstand van de sonde kan in elke positie worden aangepast, waardoor een flexibele werking mogelijk is. De efficiëntie van de VXVT is onder andere te zien op onderstaande video. 

In combinatie met onze Trimble R2 Dgps meten we snel en nauwkeurig grote gebieden in. Waarna we met dezelfde Trimble R2 Dgps op 7 cm nauwkeurig de significante objecten en/of verstoorde gebieden uit kunnen zetten binnen het ingemeten gebied. 

VXVT Multi sonde trailer2

Afbeelding 2: de VXVT Multi sonde trailer.

Opsporing van explosieven

Wanneer explosievenopsporing moet plaatsvinden voorziet IDDS Explosieven in een efficiënte opsporingsmethodiek. We gebruiken bij IDDS hiervoor moderne digitale meettechnieken. De VXVT Multi sonde trailer is hier natuurlijk een mooi voorbeeld van. Meer over onze efficiënte opsporingsmethoden of het opsporen van explosieven komt u te weten om onze explosievenpagina.

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.