In 2019 sloten de zes gemeenten binnen Economie071 (Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Zoeterwoude en Katwijk) zich aan bij de landelijke coöperatie Cirkelstad. Cirkelstad is een beweging die zich bezighoudt met de maatschappelijke vraagstukken omtrent afval en uitval. 

De doelstellingen van Cirkelstad sluiten naadloos aan op onze visie op het gebied van circulair projectmanagement bij bouw- en sloopopgaven. Het was voor ons als bedrijf, sterk vertegenwoordigd in de Leidse regio én al jaren circulaire projecten van A tot Z begeleidend, dan ook een logische keuze om ons bij dit initiatief aan te sluiten.

Wij kijken ernaar uit om samen met de overige partners de circulaire economie in deze regio naar een hoger niveau te trekken en zullen hierin een actieve rol innemen.

23 september tussen 20;00 -21:00 uur zal Bram Kroon zijn visie op de circulaire bouw en sloop nader toelichten op iCircl radio te beluisteren op Unity.nu!

De overige partners die zich bij Cirkelstad, regio-071 hebben gemeld zijn Bouwbedrijf van der Hulst uit Lisse, KRV Bedrijfshuisvesting en adviesburo BouAd, beide uit Katwijk, en uit Leiden Architect by Co-Creation, Popma ter Steege Architecten (bekend van Biopartner 5), PLNT (centrum voor innovatie en ondernemerschap), MBO Rijnland en de Universiteit Leiden.

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.