Ben jij die ervaren DIA die zelfstandig projecten kan managen vanaf offerte tot en met inventarisatie en oplevering aan de klant? Dan zoeken wij jou!

Net als jij gaan wij bij IDDS Bouw- en Sloopmanagement voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Hoe wij dit bereiken? Bij ons is er geen scheiding tussen inspecteren en rapporteren, omdat wij vinden dat de Deskundig Inventariseerder Asbest het beste zelf in een rapport kan verwoorden wat hij heeft aangetroffen. Wij inventariseren dan ook bijna geen standaard mutatie woningen, maar hebben juist heel veel gevarieerde inventarisaties van allerlei soorten gebouwen. Ieder project heeft dan ook zijn eigen uitdagingen wat het werk erg afwisselend maakt.

De meeste van onze projecten die wij inventariseren worden ook daadwerkelijk gesloopt of gerenoveerd. Dus de kwaliteit van jouw inventarisatie doet er echt toe. Om deze reden vinden wij ook dat jij breed betrokken moet zijn: vanaf de offerte tot en met de oplevering en het advies naar de klant. Hierbij gaan wij verder als menig inventarisatie bureau en zoeken wij altijd naar slimme en doordachte sanerings- en slooptechnieken.

Binnen de afdeling IDDS Bouw- en Sloopmanagement waar jij deel van uitmaakt houden wij ons verder bezig met het managen van sloop- en bouwprojecten, chroom 6 inventarisaties en omgevingsmonitoring (bouwkundige vooropnamen en trillingsmetingen).

Een ander leuk voordeel van IDDS is dat je niet alleen samenwerkt met je directe collega’s, maar ook veel samenwerkt met collega’s uit de andere deelbedrijven van de IDDS Groep. Hierdoor leer je ontzettend veel.

Wat verwachten wij van jou

  • Uiteraard dien je in het bezit te zijn van een geldig DIA certificaat en hebt bouwkundig inzicht;
  • Vanwege de complexe projecten en de kwaliteit die wij nastreven verwachten wij van jouw dat je een echte specialist bent die minimaal 3 jaar ervaring heeft en gestructureerd kan werken;
  • Je ervaring hebt met het zelfstandig voorbereiden, inventariseren en rapporteren van gebouwen.
  • Je goed overweg kan met Officeprogramma’s (Word, Excel). Verder werken onze DIA’s met VISIO en IAD. Het zou prettig zijn als je ook daar ervaring mee hebt maar anders leren wij jouw dat zeker;
  • Je moet klantgericht en adviserend zijn;
  • Omdat je ongeveer de helft van je tijd op pad bent dien je te beschikken over een rijbewijs B, uiteraard zorgen wij dat jij beschikt over een auto;
  • Omdat je de andere helft bij ons op kantoor in Noordwijk bent, vinden wij het wel zo leuk als je beschikt over de nodige humor en collegialiteit. Uiteraard zijn wij ook zo!

Wat bieden wij jou

  • We bieden je goede opleidingsmogelijkheden. Omdat IDDS een kennisbedrijf is en we kwaliteit erg belangrijk vinden, brengen we je sowieso heel veel nieuwe kennis en vaardigheden bij. Daarnaast neem je zitting in het vakteam asbest om een bijdrage te leveren in het continu verbeteren van onze kwaliteit;
  • We gaan samen werken aan jouw Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP);
  • Naast een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, is het belangrijkste wel de fijne sfeer die we je kunnen bieden. We hebben hier veel lol in ons werk, hebben leuke uitjes en omgang met elkaar en helpen elkaar waar we kunnen.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend bij ons op de koffie. Een praatje kost hoogstens een uurtje en je kunt er een topbaan aan over houden!

Je kunt teamleider Bram bereiken door te bellen op 06-53579253 of te mailen naar bkroon@idds.nl

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.