De overeenkomst voor de bouw van de laatste 390 woningen in plan Hooghkamer te Voorhout is donderdag 9 februari ondertekend.

Van der Hulst Bouwprojekten B.V. gaat 107 woningen realiseren en Terra Ontwikkeling (een onderdeel van Heijmans) tekent voor 283 woningen. Een deel van de woningen van Terra is bestemd voor sociale woningbouw. In het najaar van 2017 wordt gestart met de bouw van het eerste deel van de 390 woningen. De wijk moet in 2020 klaar zijn.

IDDS is voor beide ontwikkelaars aan de gang met diverse civieltechnisch engineering bestaande uit onderzoeken, ontwerp en besteksvorming. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van de door IDDS reeds in eerdere ontwikkelfasen opgedane kennis en ervaring. Met die kennis en ervaringen worden de adviezen en bestekken voor onze opdrachtgevers doorlopend geoptimaliseerd.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van de ontwikkelaars Van der Hulst Bouwprojekten en Terra Ontwikkeling, vandaar dat IDDS ook gevraagd is mee te denken met de gewenste NL Greenlabel certificering voor project Hooghkamer 3. IDDS zal daar waar mogelijk ondersteunen bij het behalen van een NL Greenlabel gebiedslabel. Zie ook www.nlgreenlabel.nl

De verkoop van de laatste woningen start dit voorjaar Voor meer informatie zie www.teylingen.nl/hooghkamer en voor het woningaanbod www.hooghkamer-voorhout.nl.

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.