Certificaten

Binnen onze organisatie is het belangrijk om onze bijdrage te leveren om de CO2 uitstoot te verminderen.

Hiervoor is allereerst onze CO2 footprint als organisatie voor 2014 en 2015 in kaart gebracht. Aan de hand van deze inventarisatie zijn de doelstellingen voor de komende periode vastgesteld. Deze zijn opgenomen in de emissie-reductieverklaring welke is geaccordeerd door onze directie. 
Link naar website SKAO

CO2 footprint
Voor onze landelijke organisatie met meerdere vestigingen in Nederland en een wagenpark bestaande uit 26 wagens en werklocaties binnen heel Nederland behoren we tot categorie klein bedrijf <500 k CO2 per jaar.

CO2 footprint van 1 januari 2014 – 31 december 2014
CO2 footprint van 1 januari 2015 – 31 december 2015
CO2 footprint van 1 januari 2016 – 30 Juni 2016
CO2 footprint van 1 januari 2016 – 31 December 2016

Doelstelling
Aan de hand van de emissie-inventaris zijn voor onze organisatie voor de periode 2014-2020 de CO2-reductiedoelstellingen opgesteld.

Het betreffende document kunt u hieronder downloaden.
Doelstellingen CO2-reductie IDDS 2014-2020

Participatie
IDDS neemt actief deel aan het initiatief Nederland CO2Neutraal aan de werkgroep Gas&Elektra.
Hierbij worden jaarlijks vier bijeenkomsten gehouden, waarbij de werkgroepen bij elkaar komen om kennis te delen.Hieronder kunt u de betreffende informatie downloaden.

Deelname certificaat Nederland CO2 Neutraal.
Actieve deelname verslag bijeenkomst 17 maart 2016

Wij gebruiken groene stroom
IDDS gebruikt 100% groene stroom van Pure Energie en levert daarmee een bijdrage aan meer duurzaamheid in Nederland.

Pure Energie groene stroom  

Onafhankelijkheid
IDDS zet haar expertise in om voor u de beste kwaliteit tegen de meest gunstige prijzen te realiseren. Om belangenverstrengeling te voorkomen en kwaliteit te waarborgen, voeren wij aannemingsgerelateerde werkzaamheden niet zelf uit. Wat wij voor u doen is het uitvoeren van de onderzoeken, het adviseren en begeleiden van de te nemen stappen en het controleren van de resultaten. Zo is IDDS tijdens uw project altijd een betrouwbare partner!

Hebben wij niet geheel aan uw verwachting voldaan of ziet u verbeterpunten waardoor wij onze kwaliteit kunnen aanscherpen, dan ontvangen wij graag uw suggesties en opmerkingen per e-mail: info@idds.nl.

Onderstaand een overzicht van onze certificaten