Bedrijfsstructuur

IDDS kan vanuit haar afdeling Ruimte & Ontwikkeling voor u een totaalproject realiseren vanaf de aankoop van bouwgrond tot het (sleutelklaar) opleveren van het eindproduct. Omdat wij met alle kennisgebieden jarenlange ervaring hebben, kunnen wij u effectief bijstaan in de planning, vergunningaanvraag, bouw/inrichting en afwerking. Wij kennen van elk projectonderdeel de vervolgstap, valkuilen en mogelijkheden en spelen hier continu op in. Hierdoor bespaart u niet alleen veel inspanning en tijd, maar bovenal veel kosten. Met één aanspreekpunt voor uw vragen en opmerkingen, is het project voor u overzichtelijk en helder.

Organogram IDDS
U kunt op bovenstaande afbeelding klikken om een volledig beeld te krijgen van de bedrijfsstructuur en om door te klikken naar de pagina’s van de afzonderlijke disciplines.

IDDS biedt ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een deel van onze expertise. Of dit nu gaat om een watertoets, asbestonderzoek, ecologisch onderzoek of cultuurtechniek, wij zorgen ervoor dat het met de grootst mogelijke aandacht en kwaliteit wordt uitgevoerd. Wat ons daarbij onderscheidt is dat wij naast de discipline waar u ons voor inzet, kennis hebben van het vervolgtraject. Wij kunnen dus actief met u meedenken over de te zetten stappen en specifieke aspecten waarmee rekening moet worden gehouden.