In opdracht van Royal Flora Holland Aalsmeer verzorgde IDDS het complete sloopmanagement voor de renovatiesloop en asbestsanering van 35.000 m2 bruto vloeroppervlak. Een complexe opgave die in korte termijn dienden uit te voeren.

Bouwteam

De grote hal dient gereed gemaakt te worden voor nieuwe verhuur mogelijkheden. Dit houdt in dat naast de renovatiesloop en asbestsanering ook de installaties aangepast moesten worden en er een nieuwe asfaltvloer is gestort.

Gezien het korte tijdbestek en de afhankelijkheden van de werkzaamheden op elkaar is er voor dit project gekozen om te werken in een bouwteam verband. Dit is de succesfactor geweest om de strakke planning te halen. Het bouwteam bestond uit Vink Installaties, AA Sloop en BAM.

 Innovatie asbestsanering

IDDS heeft voorafgaand aan de sloop een asbestinventarisatie uitgevoerd. Er bleek een lastig te saneren asbestbron aanwezig te zijn die bovendien in grote hoeveelheden voorkwam. Door het bedenken van een slimme saneringswijze kon IDDS de uitvoering veiliger, korter en goedkoper doen. Een win-win-win situatie dus.

Impressie locatie asbestsanering

Impressie locatie van asbestsanering

Wat IDDS voor u kan betekenen bij uw (circulaire) sloopopgave?

IDDS heeft alle kennis en expertise die bij sloopprojecten komen kijken in eigen huis. Denk hierbij aan onze kennis en expertise met betrekking tot ecologie, bodem, archeologie, asbest, chroom 6, omgevingsmanagement, etc.. Dat we alle kennis onder één dak hebben zorgt voor ‘korte lijnen’ en verrassende risico gestuurde oplossingen, maar is ook absoluut uniek.

Meer weten over onze (circulaire) sloopdienstverlening?
Neem contact op met Bram Kroon (Bkroon@idds.nl) of kijk verder op onze pagina Bouw- en Sloopmanagement

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.