Optimale beheersing asbestrisico’s

IDDS gaat preventief de actuele asbestsituatie van het vastgoedbezit van de gemeente Leiden in kaart brengen en de gemeente adviseren in de te nemen beheersmaatregelen. Het gaat hierbij om een onderzoek van ruim 100 gemeentelijke gebouwen zoals:

  • scholen
  • kinderdag verblijven
  • musea
  • wijkgebouwen
  • theaters
  • bibliotheken
  • kantoren
  • winkels
  • woningen

Professionalisering beheer & verhuur

Het project maakt onderdeel uit van de wens van de gemeente Leiden om het vastgoed goed en volledig te documenteren. Het gezamenlijke doel is dat de inventarisatie bijdraagt aan het optimaliseren en professionaliseren van het beheer en onderhoud en het juist kunnen informeren van gebruikers vanuit de afdeling assetmanagement. IDDS zal de gemeente hierbij zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen en hen zo veel mogelijk informeren op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Geen standaard opdracht, maar totaal asbestmanagement oplossing

Naast de welbekende asbestinventarisaties, ramen wij tevens de saneringskosten, adviseren wij de gemeente over de te nemen (beheers)maatregelen en stellen heldere managementsamenvattingen op. Bij de scholen en kinderdagverblijven die worden geïnventariseerd wordt tevens een compleet beheersplan opgesteld. Alle rapportages verwerken wij in ons digitale rapportage systeem. Via een eigen inlogportaal heeft de gemeente Leiden vanaf elke willekeurige locatie, 24/7 inzicht in de actuele asbestsituatie per object. Kortom, geen standaard opdracht maar een mooie totaal asbestmanagement oplossing, zoals IDDS dat het liefste aanbiedt.

100% kwaliteit – hoogste EMVI score

Wij hebben deze opdracht gegund gekregen op basis van een aanbesteding. Hierbij waren wij niet de goedkoopste, maar scoorden 100% op kwaliteit wat er voor zorgde dat wij de hoogste EMVI score behaalden. Op deze hoge kwaliteitsbeoordeling zijn wij ontzettend trots. De inventarisaties zullen ongeveer een jaar in beslag nemen. Ook daarna zijn wij nog zeker één jaar de huisadviseur en hopen wij dat nog een aantal jaren te kunnen blijven via de verlengingsopties in het contract. Wij zijn de gemeente alvast erg dankbaar voor het vertrouwen en zien uit naar een prettige en succesvolle samenwerking in de komende jaren!

twitterlinkedin
Deel.

Reageren niet mogelijk.